height: 162 cm
2011: 67 kg
2012: 48 kg
2013 now: 59,3 kg
goal:
58 • 57 • 56 • 55 • 54 • 53 • 52 • 51 • 50

Bretaňské fazole

26. listopadu 2012 v 21:12 | Lilly |  Luštěniny
  • 200 g bílých fazolí
  • 1 červená cibule
  • 2 lžíce celozrnné mouky
  • 2 lžíce rajčatového pyré
  • 2 stroužky česneku
  • naťová cibulka
  • extra panenský olivový olej
  • mořská sůl
  • čertvě namletý pepř
Fazole den předem namočíme. Druhý den uvaříme doměkka. Cibuli pokrájíme nadrobno a na olivovém oleji osmažíme dozlatova. Zasypeme moukou a usmažíme cibulovou jíšku. Zředíme ji vývarem z fazolí, osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak a chvíli povaříme. Do omáčky vmícháme scezené uvařené fazole, necháme přejít varem a odstavíme. Nakonec vmícháme rozmačkaný česnek a dále nevaříme. Podle chuti můžeme dosolit či ještě opepřit. Na talíři posypeme zelenou cibulkou, podáváme s pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama